ONZE TEAM SPIRIT

PASSIE EN GEDREVENHEID

Alles wat wij doen doen we met pit en een enorme dosis energie. Bij FEM werken toppers, met passie voor hun vak én voor de klant. Hierdoor doen we niet alleen het werk waar we voor ingehuurd worden, maar zetten we altijd stapjes extra. Niet omdat we dat moeten van onszelf, maar omdat het in ons zit.

WARM EN PERSOONLIJK

Onze personal touch is één van onze krachten. In ons contact met klanten, gasten en personeel zijn we persoonlijk, empatisch en bovenal gastvrij. Werken met en bij FEM voelt als een warm welkom.

PROFESSIONEEL EN COLLEGIAAL

We streven er continu naar om onze opdrachten succesvol uit te voeren. Door betrokken te zijn en  verantwoordelijkheid te nemen willen we het maximale halen uit de klanttevredenheid. We zijn professionals, dat merk je in de organisatie én in de uitvoering. En we helpen elkaar een handje, want alleen samen kunnen we onze doelen behalen.

MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN

Bij FEM zijn we dol op ontwikkeling. We staan niet graag stil en blijven onszelf steeds uitdagen. Dat doen we ook met ons personeel. Iedereen krijgt kansen, ook als je nog veel moet leren.

MET WIE NEEM JE CONTACT OP?

PLANNING

SALES EN MARKETING

Diesiree van Kuilenburg

Voor het plannen van jouw beveiligingsdiensten voor onze professionele en gastvrije beveiligers neem je contact op met het kantoor. 

 

Wij zijn staan je graag te woord.

 

Heb je vragen op het gebied van sales of marketing, neem dan contact op met Diesiree. 

Diesiree is onze netwerker in hart en nieren. Met haar positieve mind set en tomeloze energie laat ze dingen groeien en bloeien. Thuis doet ze dat met haar philondendrons en monstera’s. Bij FEM doet ze dat met de relaties met klanten. Ze is een echt mensenmens en hecht daardoor enorm aan de contacten die ze met klanten heeft. Een luisterend oor, dus vaak heeft ze aan één woord genoeg om jouw vraag te vertalen naar actie. Ze houdt wel van een beetje uitdaging en hectiek. Dat geen dag hetzelfde is bij FEM, geeft haar nog meer plezier in haar werk. Tussendoor houdt ze website bij en zet ze alle nieuwe ins and outs op social media. Diesiree is van alle markten thuis, je zult haar daarom ook nog wel eens op de werkvloer tegen komen.

Mail planning

of bel 055 – 3669094

Mail Diesiree

of bel 06-11 867 240

FEM AAN HET WERK

BEKIJK ONZE BEDRIJFSVIDEO