ONZE TEAM SPIRIT

PASSIE EN GEDREVENHEID

Alles wat wij doen doen we met pit en een enorme dosis energie. Bij FEM werken toppers, met passie voor hun vak én voor de klant. Hierdoor doen we niet alleen het werk waar we voor ingehuurd worden, maar zetten we altijd stapjes extra. Niet omdat we dat moeten van onszelf, maar omdat het in ons zit.

WARM EN PERSOONLIJK

Onze personal touch is één van onze krachten. In ons contact met klanten, gasten en personeel zijn we persoonlijk, empatisch en bovenal gastvrij. Werken met en bij FEM voelt als een warm welkom.

PROFESSIONEEL EN COLLEGIAAL

We streven er continu naar om onze opdrachten succesvol uit te voeren. Door betrokken te zijn en  verantwoordelijkheid te nemen willen we het maximale halen uit de klanttevredenheid. We zijn professionals, dat merk je in de organisatie én in de uitvoering. En we helpen elkaar een handje, want alleen samen kunnen we onze doelen behalen.

MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN

Bij FEM zijn we dol op ontwikkeling. We staan niet graag stil en blijven onszelf steeds uitdagen. Dat doen we ook met ons personeel. Iedereen krijgt kansen, ook als je nog veel moet leren.

MET WIE NEEM JE CONTACT OP?

ALGEMENE ZAKEN EN PLANNING

Wilco Rietveld

SALES EN MARKETING

Diesiree van Kuilenburg

Voor algemene zaken en planning neem je contact op met Wilco.

Plannen, organiseren, oplossen. Dat laten we graag aan Wilco over. Secuur en 100% gefocust duikt hij in alle operationele zaken bij FEM. En dat doet hij goed en graag. Wilco gaat al vroeg op scherp. Nadat hij zijn honden heeft uitgelaten rond 5:30 uur, gaat hij aan de slag om voor jou alles tot in de puntjes te verzorgen. En hij houdt pas op als alles geregeld is. Heeft hij dan nog tijd over, dan kan je hem op of onder water vinden. Wilco geeft namelijk duikcursussen in het buitenland. Hij houdt ook wel van een beetje gezelligheid; een familiemens en relatiebeheerder, altijd op zoek naar verbinding. Meedenkend en vooruitkijkend. Daarom past hij zo goed in ons team en kan jij als klant de zaken met een gerust hart aan hem overlaten.

 

Heb je vragen op het gebied van sales of marketing, neem dan contact op met Diesiree. 

Diesiree is onze netwerker in hart en nieren. Met haar positieve mind set en tomeloze energie laat ze dingen groeien en bloeien. Thuis doet ze dat met haar philondendrons en monstera’s. Bij FEM doet ze dat met de relaties met klanten. Ze is een echt mensenmens en hecht daardoor enorm aan de contacten die ze met klanten heeft. Een luisterend oor, dus vaak heeft ze aan één woord genoeg om jouw vraag te vertalen naar actie. Ze houdt wel van een beetje uitdaging en hectiek. Dat geen dag hetzelfde is bij FEM, geeft haar nog meer plezier in haar werk. Tussendoor houdt ze website bij en zet ze alle nieuwe ins and outs op social media. Diesiree is van alle markten thuis, je zult haar daarom ook nog wel eens op de werkvloer tegen komen.

Mail Wilco

of bel 06-46 111 490

Mail Diesiree

of bel 06-11 867 240

FEM AAN HET WERK

BEKIJK ONZE BEDRIJFSVIDEO