Gastvrouwen inhuren | team

EEN GASTVRIJ TEAM

Een warm welkom en een topbeleving bij een avondje of dagje weg, wie wil dat nou niet? In een restaurant of een hotel, bij een evenement of congres, jouw gast heeft er zin in. Het succes valt of staat met gastvrij personeel. Wij zíjn gastvrij. FEM FACILITY heeft een uitgebreid team bevlogen, energieke hospitality en facility medewerkers met een fijne vibe. Ze weten als geen ander wat service en gastvrijheid is en dat stralen ze uit. Door hun ervaring zijn ze multi-inzetbaar en schakelen ze handig en snel. In no-time hebben ze hun weg gevonden. Ook tussen je eventuele eigen personeel.

Het zijn stuk voor stuk mensen die gastvrijheid gewoon in hun DNA hebben zitten. Die plezier in hun werk hebben en altijd een stap extra zetten. Toppers in hun vakgebied! Of je nou gastheren, gastvrouwen, hostesses, medewerkers bediening of nachtportiers zoekt; onze facility mensen nemen jouw zorgen uit handen.

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN

Je bent druk met de organisatie van je evenement of je congres. Of met de dagelijkse bezigheden om je bedrijf te runnen. De zoektocht naar goed gastvrij personeel kan dan een hele zorg zijn. Wij helpen je graag! Ons uitgebreide team hospitality en facility medewerkers is snel en flexibel in te zetten. En op allerlei vlakken, denk maar eens aan;

  • extra personeel voor een groot diner of een evenement
  • een geolied team voor jouw congres of beurs(stand)
  • tijdelijke vervangers voor jouw bedieningspersoneel
  • servicegerichte receptie- en baliemedewerkers
  • waakzame en alerte nachtportiers
  • hardwerkende cateringmedewerkers

Maar we kunnen natuurlijk nog veel meer! We gaan graag met je om de tafel om jouw wensen te bespreken. Wij zijn FEM; Flexibel, Energiek en Maatwerkspecialist. En daarmee komen we altijd tot het perfecte plan voor jou. Of het nou groot of klein is, voor korte of lange duur, ad hoc of vooraf gepland. Wij bieden je service zoals service bedoeld is.

Gastvrouwen inhuren | werkzaamheden

CONTACTGEGEVENS

FEM Facility B.V.

Sprengenweg 142 – 144

7314 PL  APELDOORN

T 055-3669094

E info@femgastvrij.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

BTW-nummer: NL862364656B01

KVK-nummer: 82173656

IBAN: NL30 RABO 0367 5719 94