ONZE EXPERTISES

OBJECTBEVEILIGING

Jouw terrein, gebouw, organisatie en mensen wil je beschermen. Tegen diefstal, vernieling, brand en andere ongewenste situaties. Wij zijn er voor je.

Met objectbeveiliging van FEM kan je rekenen op professionele beveiliging. Jouw pand en spullen zijn optimaal bewaakt. De mensen zijn veilig én voelen zich veilig. ’s Avonds, ’s nacht, overdag, in het weekend. Wij beveiligen wanneer jij dat nodig hebt, 24/7. En waar jij dat nodig hebt, of dat nou een bedrijfspand, zorginstelling, vakantiepark of bouwplaatsterrein is. Flexibel, tijdelijk of juist voor vast. Eén topper on the job of met een compleet team. Wij leveren maatwerk naar jouw wensen.

EVENEMENTENBEVEILIGING

Klein of groot, jouw evenement moet een enorm succes worden. Je wilt je bezoekers de dag van hun leven bezorgen.

Tegenwoordig is goede evenementenbeveiliging daarbij noodzakelijk. En in veel gevallen zelfs verplicht. Wij van FEM beveiliging trekken alles uit de kast om de veiligheid tijdens jouw evenement te garanderen. Zoek je evenementbeveiligers voor een festival, een congres, een bedrijfsfeest of een conferentie; wij hebben ervaring op alle vlakken van evenementbeveiliging. Naast het bewaken van overzicht en veiligheid kan je onze toppers inzetten voor het begeleiden van VIPS en het uitvoeren van toegangscontroles en fouilleringen. Wij leveren de service die jij wilt.

Beveiligers inhuren | Evenementenbeveiliging
Beveiligers inhuren | crowd management

CORONA APP-CHECK, PUBLIEKSBEGELEIDERS EN SURVEILLANTEN IN WINKELS EN WINKELCENTRA

Nu we nog altijd midden in de Coronacrisis zitten moeten we met zijn allen een stapje extra zetten om de maatregelen na te leven. En dat is niet altijd even makkelijk. Om te veel drukte in bijvoorbeeld winkelcentra en op markten te voorkomen, kan het handig zijn om hierbij een extra handje hulp te krijgen. Al sinds het begin van de Coronamaatregelen zet FEM in opdracht van winkeliers en gemeenten beveiligers in om te helpen bij de handhaving van de maatregelen. En met succes. Onze toppers houden een oogje in het zeil en spreken mensen aan als dat nodig is. Altijd vriendelijk en bereid om het gesprek aan te gaan. Het zijn voor niemand leuke tijden nu. Maar samen met FEM hou je het wel zo leuk mogelijk voor je bezoekers of klanten.

HONDENBEVEILIGING

FEM is gespecialiseerd in het inzetten van hondenbeveiliging. En dat kan net dat stapje extra zijn in het beveiligingsvraagstuk dat jij hebt. Een hondengeleider heeft samen met zijn hond een enorme en unieke preventieve impact. Bij bepaalde vormen van beveiliging is hondenbeveiliging een goede oplossing. Denk maar eens aan objectbeveiliging of bouwplaatsbeveiliging. Of juist op plekken waar veel mensen samen komen, om een extra veilig gevoel te creëren. Hondenbeveiliging brengt in veel situaties voordelen met zich mee. 

Onze gecertificeerde hondengeleiders trainen wekelijks samen met hun hond. Zo zijn zij volledig op elkaar afgestemd. Een betrouwbaar duo dat voor je klaar staat. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Beveiligers inhuren | Hondenbeveiliging

ONZE KWALITEIT

VAKBEKWAAM EN GEKWALIFICEERD

Bij FEM ben je verzekerd van kwaliteit. FEM is lid van het VBe NL, de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland. Deze brancheorganisatie heeft een kwaliteitsagenda als kern. Kort gezegd komt deze er op neer dat aangesloten bedrijven alle landelijk gemaakte afspraken strikt hanteren en naleven. Bij FEM mag en kun je daar dus op vertrouwen.

Al onze beveiligers zijn gekwalificeerd. Wij hebben enkel mensen in dienst met een MBO Opleiding Beveiliger of een ESO (Event Security Officer) opleiding.

Een event security officer (ESO) is een gekwalificeerde beveiligingsmedewerker die beveiligingswerkzaamheden mag uitvoeren tijdens evenementen. (festivals, dorpsfeesten, sportevenementen, concerten ed.). Deze beveiligers zetten wij tijdens evenementen in voor het uitvoeren van toegangs-, ticket- en QR-controle, het controleren van tassen van bezoekers, het surveilleren met als doel het handhaven van de rust, orde en veiligheid, het bewaken van statische posten en in geval van nood het verzorgen van (eerste) hulpverlening. Onze ESO-beveiligers worden tijdens hun werkzaamheden structureel begeleid door beveiligers met een MBO Beveiliger opleiding.

Voor alle overige beveiligingswerkzaamheden hebben wij een breed team aan gediplomeerde MBO Beveiligers tot jouw beschikking.

Iedere beveiligingsmedewerker in Nederland moet van onbesproken gedrag zijn. Alle medewerkers van FEM zijn gescreend volgens de normen van De Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Na deze diepgaande screening, die door de politie wordt uitgevoerd, ontvangen gediplomeerde beveiligers een beveiligings-legitimatiebewijs dat drie jaar geldig is. De screening wordt daarom iedere drie jaar herhaald. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de werkzaamheden door integere beveiligers worden verricht.

ONZE AANPAK

JOUW WENSEN VOOROP

Geen object of evenement is hetzelfde. Iedere vorm van beveiliging vergt een andere aanpak. Daarom gaan wij graag met je om tafel. We brengen in kaart wat jij nodig hebt. En op basis van jouw wensen maken wij het perfecte plan waarmee we maximale veiligheid garanderen.

Bij FEM mag je rekenen op een professioneel plan op maat zonder verrassingen. Wij zijn aangesloten bij de VBe NL. De Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland is dé brancheorganisatie voor ondernemers in de beveiliging. Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat je mag vertrouwen op gelijkheid, transparantie en kwaliteit.

We kunnen en doen meer dan alleen uw object of evenement beveiligen. Onze toppers zijn van alle markten thuis. Naast hun beveiligingswerk zijn ze breed inzetbaar voor andere klussen. Bijvoorbeeld als portier of receptionist. Als telefonist of als gastheer. Maar ook voor toegangscontrole of het ontvangen van uw bezoekers. Voor monitorbewaking of sleutelbeheer en zelfs voor BHV-werkzaamheden.

Wij zijn FEM; Flexibel, Energiek en Maatwerkspecialist. En wat jouw vraag ook is; een grote opdracht of een kleine, voor korte of lange duur, ad hoc of vooraf gepland; wij bieden je de oplossing. Met een sterk gevoel voor veiligheid.

ONZE MENSEN

WAAKZAAM, ALERT ÉN GASTVRIJ

De ervaren beveiligers van FEM zijn breed opgeleid, gediplomeerd, vakbekwaam én getraind voor iedere situatie. Gewend om snel te schakelen, alert en preventief. Gastvrij en vriendelijk, maar daadkrachtig en resoluut als dat nodig is.

Het zijn de beste beveiligingsexperts en beveiligingsspecialisten die je kunt vinden. Maar wij praten liever over onze beveiligingstoppers. Omdat ze naast gewoon heel goed beveiligen, ook dat ene stapje extra zetten. Even de prullenbak leeghalen bijvoorbeeld. Of een kopje koffie halen voor het team. Of een extra praatje maken met iemand die dat nodig heeft.

Want voor ons is beveiligen méér dan alleen bewaken. Het is een warm welkom bieden, het gevoel van een toffe avond geven of een eerste kennismaking met jouw bedrijf. Onze toppers zijn mensen die beveiliging perfect weten te combineren met gastheerschap. Mensen die je inzet voor een veilig en goed gevoel.