ONZE EXPERTISES

OBJECTBEVEILIGING

Jouw terrein, gebouw, organisatie en mensen wil je beschermen. Tegen diefstal, vernieling, brand en andere ongewenste situaties. Wij zijn er voor je.

Huur je objectbeveiligers van FEM Beveiliging in, dan kan je rekenen op professionele beveiliging. Jouw pand en spullen zijn optimaal bewaakt. De mensen zijn veilig én voelen zich veilig. ’s Avonds, ’s nacht, overdag, in het weekend. Wij beveiligen wanneer jij dat nodig hebt, 24/7. En waar jij dat nodig hebt, of dat nou een bedrijfspand, zorginstelling, vakantiepark of bouwplaatsterrein is. Flexibel, tijdelijk of juist voor vast. Eén topper on the job of met een compleet team. Wij leveren maatwerk naar jouw wensen.

EVENEMENTENBEVEILIGING

Klein of groot, jouw evenement moet een enorm succes worden. Je wilt je bezoekers de dag van hun leven bezorgen. Tegenwoordig is goede evenementenbeveiliging daarbij noodzakelijk. En in veel gevallen zelfs verplicht.

Wij van FEM Beveiliging trekken alles uit de kast om de veiligheid tijdens jouw evenement te garanderen. Zoek je evenementbeveiligers voor een festival, een congres, een bedrijfsfeest of een conferentie; wij hebben ervaring op alle vlakken van evenementbeveiliging. Naast het bewaken van overzicht en veiligheid kan je onze toppers inzetten voor het begeleiden van VIPS en het uitvoeren van toegangscontroles en fouilleringen. Wij leveren de service die jij wilt.

CROWD MANAGEMENT

PUBLIEKSBEGELEIDING EN SURVEILLANCE IN WINKELS EN WINKELCENTRA

Grote publieksstromen kunnen voor behoorlijk wat opstoppingen en onrust zorgen. Op grote locaties kunnen mensen makkelijk op verkeerde plekken terecht komen. En dat is niet wat je wilt. In iedere situatie waar veel mensen tegelijk samen komen, moet de doorstroom lekker snel verlopen en moeten de mensen zich veilig voelen én veilig zijn. Met jarenlange ervaring in publieksbegeleiding / crowd management en een sterk team weten wij hoe je dat aanpakt.

Goede publieksbegeleiders vind je bij FEM Beveiliging. Wij zorgen samen met onze toppers voor een soepel verloop, waarbij de veiligheid van jouw bezoekers gegarandeerd is. 

Naast publieksbegeleiding is FEM Beveiliging gespecialiseerd in winkelsurveillance. In sommige winkels is het inzetten van winkelsurveillanten bijna een must. Om de orde te bewaken, maar ook om diefstal te voorkomen. Onze winkelsurveillanten zijn toppers en houden meer dan een oogje in het zeil. Naast hun beveiligingstaak staan ze ook mensen graag te woord. Zo zijn ze ook een beetje het visitekaartje van jouw winkel.

Beveiligers inhuren | Hondenbeveiliging

HONDENBEVEILIGING

FEM Beveiliging is gespecialiseerd in het inzetten van hondenbeveiliging. En dat kan net dat stapje extra zijn in het beveiligingsvraagstuk dat jij hebt. Een hondengeleider heeft samen met zijn hond een enorme en unieke preventieve impact. Bij bepaalde vormen van beveiliging is hondenbeveiliging een goede oplossing. Denk maar eens aan objectbeveiliging of bouwplaatsbeveiliging. Of juist op plekken waar veel mensen samen komen, om een extra veilig gevoel te creëren. Hondenbeveiliging brengt in veel situaties voordelen met zich mee. 

Onze gecertificeerde hondengeleiders trainen wekelijks samen met hun hond. Zo zijn zij volledig op elkaar afgestemd. Een betrouwbaar duo dat voor je klaar staat. Bespreek met ons de mogelijkheden.

ONZE KWALITEIT

VAKBEKWAAM EN GEKWALIFICEERD

Als je beveiligers wilt inhuren, dan ben je bij FEM Beveiliging verzekerd van kwaliteit. FEM is lid van het VBe NL, de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland. Deze brancheorganisatie heeft een kwaliteitsagenda als kern. Kort gezegd komt deze er op neer dat aangesloten bedrijven alle landelijk gemaakte afspraken strikt hanteren en naleven. Bij FEM mag en kun je daar dus op vertrouwen.

Al onze beveiligers zijn gekwalificeerd. Wij hebben enkel mensen in dienst met een MBO Opleiding Beveiliger of een ESO (Event Security Officer) opleiding.

Een event security officer (ESO) is een gekwalificeerde beveiligingsmedewerker die beveiligingswerkzaamheden mag uitvoeren tijdens evenementen. (festivals, dorpsfeesten, sportevenementen, concerten ed.). Deze beveiligers zetten wij tijdens evenementen in voor het uitvoeren van toegangs-, ticket- en QR-controle, het controleren van tassen van bezoekers, het surveilleren met als doel het handhaven van de rust, orde en veiligheid, het bewaken van statische posten en in geval van nood het verzorgen van (eerste) hulpverlening. Onze ESO-beveiligers worden tijdens hun werkzaamheden structureel begeleid door beveiligers met een MBO Beveiliger opleiding.

Voor alle overige beveiligingswerkzaamheden hebben wij een breed team aan gediplomeerde MBO Beveiligers tot jouw beschikking.

Iedere beveiligingsmedewerker in Nederland moet van onbesproken gedrag zijn. Alle medewerkers van FEM Beveiliging zijn gescreend volgens de normen van De Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Na deze diepgaande screening, die door de politie wordt uitgevoerd, ontvangen gediplomeerde beveiligers een beveiligings-legitimatiebewijs dat drie jaar geldig is. De screening wordt daarom iedere drie jaar herhaald. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de werkzaamheden door integere beveiligers worden verricht.

ONZE AANPAK

JOUW WENSEN VOOROP

Geen object of evenement is hetzelfde. Iedere vorm van beveiliging vergt een andere aanpak. Daarom gaan wij graag met je om tafel. We brengen in kaart wat jij nodig hebt. En op basis van jouw wensen maken wij het perfecte beveiligingsplan waarmee we maximale veiligheid garanderen.

Bij FEM Beveiliging mag je rekenen op een professionele aanpak, met een plan op maat zonder verrassingen. 

We kunnen en doen meer dan alleen uw object of evenement beveiligen. Onze toppers zijn van alle markten thuis. Naast hun beveiligingswerk zijn ze breed inzetbaar voor andere klussen. Bijvoorbeeld als portier of receptionist. Als telefonist of als gastheer. Maar ook voor toegangscontrole of het ontvangen van uw bezoekers. Voor monitorbewaking of sleutelbeheer en zelfs voor BHV-werkzaamheden.

Wij zijn FEM; Flexibel, Energiek en Maatwerkspecialist. En wat jouw vraag ook is; een grote opdracht of een kleine, voor korte of lange duur, ad hoc of vooraf gepland; wij bieden je de oplossing. Met een sterk gevoel voor veiligheid. Dus neem contact met ons op om jouw beveiligingsvraagstuk door te nemen. 

ONZE MENSEN

WAAKZAAM, ALERT ÉN GASTVRIJ

De ervaren beveiligers van FEM Beveiliging zijn breed opgeleid, gediplomeerd, vakbekwaam én getraind voor iedere situatie. Gewend om snel te schakelen, alert en preventief. Gastvrij en vriendelijk, maar daadkrachtig en resoluut als dat nodig is.

Het zijn de beste beveiligingsexperts en beveiligingsspecialisten die je kunt vinden. Maar wij praten liever over onze beveiligingstoppers. Omdat ze naast gewoon heel goed beveiligen, ook dat ene stapje extra zetten. Even de prullenbak leeghalen bijvoorbeeld. Of een kopje koffie halen voor het team. Of een extra praatje maken met iemand die dat nodig heeft.

Want voor ons is beveiligen méér dan alleen bewaken. Het is een warm welkom bieden, het gevoel van een toffe avond geven of een eerste kennismaking met jouw bedrijf. Onze toppers zijn mensen die beveiliging perfect weten te combineren met gastheerschap. Mensen die je inzet voor een veilig en goed gevoel.

CONTACTGEGEVENS

FEM Beveiliging B.V.

Sprengenweg 142 – 144

7314 PL  APELDOORN

T 055-3669094

E info@fembeveiliging.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

BTW-nummer: NL862364711B01

KVK-nummer: 82173699

IBAN: NL07 RABO 0106 843974

ND-nummer: 6168